KOCAELİ / BAŞİSKELE - Yuvacık Levent Kırca-Oya Başar Ortaokulu

Haz

Okulumuz futsal takımı ilçe genelince yapılan musabakalarda ilçe üçüncüsü oldu. Onları tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

Bugün okulumuzda sanat günüydü. Öğrencilerimizin 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında hazırladıkları resimlerin sergisi ve mini konserimizi şube müdürleri ve okul müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Öğrencilerimize rehberlik eden Gündüz ERTAN ve Raife BORAN öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca okul kermesimizi de velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik. Başta okul aile birliği üyelerimiz olmak üzere katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

May

ÖZEL NADİDE OKULLARININ EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN SCRABBLE ŞAMPİYONLUĞU YARIŞMASI İÇİN BİZLERİ OKULLARINDA AĞIRLAYAN ÖZEL NADİDE OKULLARINA,ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK OLAN VELİLERİMİZE VE 5/C SINIFINDAN OKULUMUZU TEMSİL EDEN SELİM TALHA ÇEVİK ve YİĞİT EMİR BERRAK'a ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

Yuvacık Levent Kırca Oya Başar Ortaokulu olarak Avrupa Okul Ağı "The eSafety Label Community" tarafından verilen okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili "E-Safety Bronze Label (Güvenli İnternet Bronz Etiket) almaya hak kazanmıştır.