KOCAELİ / BAŞİSKELE - Yuvacık Levent Kırca-Oya Başar Ortaokulu

Nis

2204B TÜBİTAK Araştırma projeleri yarışmasında okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İbrahim BAŞTUĞ danışmanlığındaki yazılım projesi bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Danışman Öğretmenimizi ve Öğrencimiz Salih Gökay ÇELİK'i tebrik eder, bölge finallerinde başarılar dileriz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi " kapsamında yaptığımız etkinlikleri kapsamında "Dede Korkut Hikayeri " etkinliği yapılmıştır.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Türkçe Öğretmenimiz Nesrin OKUMUŞ rehberliğinde yürütülen sözlük yarışmasında 6/C Sınıfı öğrencilerinde Zeynep KAYNAK okulda 1.olarak ilçe yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır. Yarışmaya katılan öğrecilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

6/C ZEYNEP KAYNAK 1.olan sözlük.

6/C MUHAMMED BERKAY CAN / SPOR TERİMLERİ SÖZLÜĞÜ

7/C HAYRUNNİSA AZAK/ MİZAH TERİMLERİ SÖZLÜĞÜ

7/C CANSU GÜNGÖR/ TARİH TERİMLERİ SÖZLÜĞÜ

Ock

Okulumuz Matematik öğretmeni Gülçin Yazıcı 7C sınıfından dokuz öğrencimizle Hayatımız Matematik e twinning projesine başlamışlardır.

Kendisine ve öğrencilerimize bu  projede başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuzda 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik "Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma" semineri verilmiştir. Polis memurları Cenk Ali ŞENGÜN ve Söngül AKTAŞ, okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerine kişisel güvenik ve suçtan korunma konusunda farkındalık oluşturmak için sanal ortamda suç ve örnekleri konusunda bilgilendirmelerde bulunmuştur.

Ara

Dünyanın ilk ve tek SİHA gemisi, Milli gururumuz TCG Anadoluyu öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik