KOCAELİ / BAŞİSKELE - Yuvacık Levent Kırca-Oya Başar Ortaokulu

Yuvacık Levent Kırca-Oya Başar Ortaokulu

Yeşilyurt Mahallesi, Hurlu Sokak No 6 Başiskele/KOCAELİ
Vizyon
Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, uluslar arası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak. İSTİYORUZ Kİİ... OKULUMUZ SEVGİ VE SAYGIYA DEĞER VEREN; İYİYİ VE KÖTÜYÜ AYIRT EDEBİLEN; YAŞANAN DEĞİL, YAŞANACAK ÇAĞA HAZIRLANAN ÇAĞDAŞ BİREY YETİŞTİREN BİR OKUL OLSUN. MÜKEMMELLİK ANLAYIŞI İLE ÖRNEK OLAN OKULUMUZDA; ÇALIŞANLARIMIZ GÖREV YAPMANIN; ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ OKULUMUZDAKİ EĞİTİMİN AYRICALIĞINI YAŞASINLAR.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek BİZLER; ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE BAĞLI, İLGİ VE SEVGİNİN ÖNEMLİ DEĞERLER OLDUĞU BİR ÖĞRENME ORTAMI OLUŞTURARAK; ÖĞRENMEYE İSTEKLİ VE ÖĞRENDİKLERİNİ UYGULAMAYI BİLEN, DÜŞÜNCELERİNİ ÖZGÜRCE SÖYLEYEN, AMAÇLARINA YILMADAN YÜRÜYEN, ÜLKEMİZİN VE İNSANLIĞIN GELİŞMESİNE KATKIDA BULUNACAK, BEYİNLERİ BİLGİ, KALPLERİ SEVGİ İLE YOĞRULMUŞ ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ...
Başarılar
2014 yılı Kocaeli ili Halk Oyunları Yarışması 1.liği 2014 yılı Marmara Bölgesi Halk Oyunları Yarışması 1.liği 2014 Yılı Küçükler Futbol Turnuvası 1.liği
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
İl ve ilçe merkezine ulaşım oldukça kolaydır. Okulumuzun hemen altındaki yolda bulunan duraktan 5 minibüs hattı il ve ilçe merkezine gitmektedir.
Yeşilyurt Mahallesi, Hurlu Sokak No:6 Başiskele/KOCAELİ
İlçe merkezine 4 kilometre, İl merkezine 9 km.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Uluslararası Kardeş Okul Uygulaması Kapsamında "Scoala Gimnaziala Nr.2 Barcea" okulu ile kardeş okul projesi (2022-2025)